Mekanisk verkstad i Gnosjö

Våra kunder anlitar oss för vår tekniska kapacitet och vår gedigna kompetens som byggts upp under mer än 50 år i branschen.

Tack vare vår långa erfarenhet och kompetens kan vi som mekanisk verkstad ta ansvar för hela tillverkningsprocessen, från ritningsstadiet, eventuell framtagning av komponentprover, till fullskalig serietillverkning.

Ständig utveckling av vår mekaniska verkstad och verksamhet har genom åren präglat företaget och vår målsättning är att alla kunder, stora som små får en hundraprocentig service.

Kontaktpersoner

Legotillverkning av CNC-svarvade detaljer

Vid CNC-svarvning finns det möjlighet att bearbeta detaljer både två- och tredimensionellt, vilket öppnar upp för många möjligheter inom skärande bearbetning. Fördelen med CNC-svarvning är att man får en hög finish och man kan svarva efter mycket snäva toleranser vilket gör det möjligt att forma och designa komponenter på flera olika sätt.

Genom en professionellt utförd CNC-svarvning med en modern maskinpark och kunniga CNC-operatörer har vi förutsättningar att tillverka komplicerade detaljer i både stora & små volymer...

Mer om våra tjäsnster

CNC-svarvning

Bearbeta detaljer både två- och tredimensionellt

Längdsvarvning

Lämpar sig för svarvning av mindre detaljer

Legotillverkning

Producerar både enkla och mer avancerade detaljer

Svarvade detaljer

Enkla och mycket avancerade detaljer i olika material

Maskinparken

Består av 20-tal CNC-styrda maskiner