Legotillverkning

Vi på Kalset Automatsvarvning AB är professionella legotillverkare som producerar både enkla och mer avancerade detaljer inom olika branscher av högsta kvalitet.

Vi erbjuder effektiv legotillverkning med hög service! Med över 50års erfarenhet i branschen, gedigen kunskap och stor omsorg om våra kunder ser vi till att du får den service du behöver.

Vi är vana att jobba utifrån specifika önskemål & kundkrav, vilket bidrar till att vi är i ständig utveckling. Våra kunder uppskattar att kundkontakten inte enbart stannar på individnivå, hos oss får du även möjlighet att lära känna företaget i helhet.

I vår moderna maskinpark finns den utrustning och kapacitet som behövs för att kunna ta fram kundanpassade detaljer med hög precision.

Inom många olika industrier finns det behov av legotillverkning och det viktiga är att hitta ett företag som kan finnas med under hela processen.

- Vi är med dig från idé till färdig produkt, vi ombesörjer även ytbehandling, härdning och annan form av efterbearbetning genom nära samarbeten med våra leverantörer.


Våra kontaktpersoner